rapid-home-1.jpg
Nieuwe Rapid kleding
Ra 29 Februari 2024

Nieuwe Rapid kleding

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders van leden,

 

De meeste leden van Rapid lopen alweer even in de huidige Rapid tenues en sommige leden kijken reikhalzend uit naar een grotere maat of nieuwe sokken. Op dit moment is alle huidige kleding in bezit van Rapid, dus zoek je nog iets neem dan contact met [email protected]

LET OP! OP = OP !

Sokken, altijd handig, bieden we aan voor € 10,- per paar en zijn te verkrijgen vanaf zaterdag 2 maart bij de bar (pin of gepast contant ivm geen wisselgeld aanwezig). 

Overige kleding verkopen we ook nog voor 2e helft seizoen voor hele lage prijzen ; 

 • Rapid Set (Rapid shirt, Broekje of Rokje, Sokken) € 25,-
 • Rapid of Trainingsshirt € 10,-
 • Rapid Broekje of Rokje € 5,-

 

We hebben goed nieuws. De sponsorcommissie heeft weer enkele grote sponsors bereid gevonden om shirtsponsor te worden. De sponsors wijzigen ook dus we verwachten dat alle leden overstappen op het nieuwe shirt. Dankzij de verschillende sponsors kunnen wij alles goed blijven organiseren op de club. Daarnaast hebben we een echt hockeymerk geselecteerd en een winkel waar je zowel fysiek als online goed terecht kunt. We stappen met ingang van het nieuwe seizoen over op het kledingmerk Indian Maharadja en het wordt geleverd door DAKA sport uit Leerdam.

 

DAKA biedt een groot hockeyassortiment en heeft ook regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Ook de teamkleding is goed en betaalbaar te organiseren via Indian Maharadja en DAKA.

 

Kledingpakket voor junioren (vanaf O7) bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Rapid shirt
 • Rapid broekje of rokje
 • Rapid sokken
 • Trainingsshirt (ook te gebruiken bij UITwedstrijden waar Rapid shirt te veel lijkt op shirt tegenstander)
 • Trainingssokken (ook te gebruiken bij UITwedstrijden waar Rapid shirt te veel lijkt op shirt tegenstander

 

Het kledingpakket voor junioren kost eenmalig € 50,- per persoon.

 

Vaste keepers krijgen i.p.v. van een Rapid shirt een keepersshirt en betalen voor de totale set ook € 50,-. Voor teams met wisselkeepers kunnen teams aan het begin van het seizoen een shirt bestellen bij de materialencommissie. De kosten bedragen € 50,- per keepersshirt voor wisselkeepers.

 

Kledingpakket voor senioren bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Rapid shirt
 • Rapid broekje of rokje
 • Rapid sokken

 

Het kledingpakket voor de senioren kost eenmalig € 25,- per persoon.

 

Vaste keepers krijgen i.p.v. van een Rapid shirt een keepersshirt en betalen voor de totale set ook € 25,-. Voor senioren teams met wisselkeepers kunnen teams aan het begin van het seizoen een shirt bestellen bij de materialencommissie. De kosten bedragen € 50,- per keepersshirt voor wisselkeepers.

 

Na 4 jaar weten we dat de meeste seniorenteams het zwarte shirt nog niet hebben gebruikt. In de regio waar de senioren spelen zijn weinig clubs met groen en wit. Senioren die het wel graag bestellen kunnen dit apart aangeven en betalen dan ook € 50,- per totale set.

 

Deze aanbieding geldt alleen voor de huidige leden die komend seizoen nog hockeyen bij Rapid en nieuwe leden die komend seizoen lid worden (of vanuit Funkey doorstromen naar de Benjamins in het volgend seizoen)

 

Pasdagen

Op 11 maart moeten we bestellen. Komende 2 weekenden kun je passen in de vuurkamer. Graag even melden bij Laurens of Jeroen Romijn.  De teammanagers en aanvoerders krijgen een mail of app van Jeroen Romijn met het verzoek de totaallijst per team aan te leveren uiterlijk 10 maart.

 

Zaterdag 2 maart : Junioren en Jongste Jeugd tussen 9 uur en 12:00 uur + tussen 12:30 uur en +/- 15:30 uur kan er gepast worden

Zondag 3 maart : Senioren


Zaterdag 9 maart : Junioren en Jongste Jeugd tussen 9 uur en 12:00 uur + tussen 12:30 uur en +/- 15:30 uur kan er gepast worden

Zondag 10 maart : Senioren


Mocht een team aan het passen zijn, dan vragen wij jullie te wachten tot het team klaar is. Dus team voor team passen en kleding svp aan juiste rek terughangen, niet op de grond of op tafel, stoel of bank achterlaten. Degene na je wil graag ook de kleding passen.

 

Heren shirt maat M is helaas niet meegekomen met de passhirts, indien maat S te klein en als maat L te groot zal zijn kunnen heren maat M kiezen.


De nieuwe kleding wordt ruim voor het nieuwe seizoen uitgeleverd via DAKA in Leerdam. Het is dan ook daar af te halen. Meer informatie volgt later.

 

Zijn er nog vragen neem dan s.v.p. contact op met Jeroen Romijn [email protected] / tel. 0634860799


We rekenen op jullie medewerking.

 

Groen-witte groet,

Namens Bestuur en sponsorcommissie

 

Jeroen Romijn

Kledingcoƶrdinator