rapid-home-1.jpg
Reminder : Kleding passen
Ra 8 Maart 2024

Reminder : Kleding passen

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders van leden,

 

Zoals we vorige week hebben aangekondigd moeten we op 11 maart de nieuwe kleding Indian Maharadja gaan bestellen.


Afgelopen zaterdag en zondag hebben al heel wat leden kleding gepast. Maandag 11 maart moeten we al gaan bestellen. 


Dit weekend is het laatste weekend om te passen in de vuurkamer. De jongste jeugd en junioren kunnen Zaterdag 9 maart de passhirts en pasbroekje of -rokje tussen 9:30 uur en 13:00 uur passen. Na 13:00 uur is er niemand meer aanwezig voor vragen en kun je zelfstandig passen.


Heren shirt maat M is helaas niet meegekomen met de passhirts, indien maat S te klein en maat L te groot zal zijn kunnen heren maat M kiezen.


Mocht een team aan het passen zijn, dan vragen wij jullie te wachten tot het team klaar is. Dus team voor team passen en kleding svp aan juiste rek terughangen, niet op de grond of op tafel, stoel of bank achterlaten. Degene na je wil graag ook de kleding passen.


Bij vragen kun je (telefonisch) contact opnemen met Jeroen Romijn. De teammanagers en/of aanvoerders hebben vorige week reeds een lijst voor het team ontvangen om deze in te vullen. Het verzoek is de ingevulde lijst in excel per team z.s.m. door te sturen, deadline zondag 10 maart 19:00 uur.

 

De Senioren (en evt. Junioren) kunnen zondag 10 maart met hun team zelfstandig passen, zij hoeven zich niet te melden.


Kledingpakket voor junioren (vanaf O7) bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Rapid shirt
 • Rapid broekje of rokje
 • Rapid sokken
 • Trainingsshirt (ook te gebruiken bij UITwedstrijden waar Rapid shirt te veel lijkt op shirt tegenstander)
 • Trainingssokken (ook te gebruiken bij UITwedstrijden waar Rapid shirt te veel lijkt op shirt tegenstander

 

Het kledingpakket voor junioren kost eenmalig € 50,- per persoon.

 

Vaste keepers krijgen i.p.v. van een Rapid shirt een keepersshirt en betalen voor de totale set ook € 50,-. Voor teams met wisselkeepers kunnen teams aan het begin van het seizoen een shirt bestellen bij de materialencommissie. De kosten bedragen € 50,- per keepersshirt voor wisselkeepers.

 

Kledingpakket voor senioren bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Rapid shirt
 • Rapid broekje of rokje
 • Rapid sokken

 

Het kledingpakket voor de senioren kost eenmalig € 25,- per persoon.

 

Vaste keepers krijgen i.p.v. van een Rapid shirt een keepersshirt en betalen voor de totale set ook € 25,-. Voor senioren teams met wisselkeepers kunnen teams aan het begin van het seizoen een shirt bestellen bij de materialencommissie. De kosten bedragen € 50,- per keepersshirt voor wisselkeepers.

 

Na 4 jaar weten we dat de meeste seniorenteams het zwarte shirt nog niet hebben gebruikt. In de regio waar de senioren spelen zijn weinig clubs met groen en wit. Senioren die het wel graag bestellen kunnen dit apart aangeven en betalen dan ook € 50,- per totale set.

 

Deze aanbieding geldt alleen voor de huidige leden die komend seizoen nog hockeyen bij Rapid en nieuwe leden die komend seizoen lid worden (of vanuit Funkey doorstromen naar de Benjamins in het volgend seizoen).

 

De nieuwe kleding wordt ruim voor het nieuwe seizoen uitgeleverd via DAKA in Leerdam. Het is dan ook daar af te halen. Meer informatie volgt later.


Op dit moment is alle huidige Naked kleding in bezit van Rapid, dus zoek je nog iets neem dan contact met [email protected] LET OP! OP = OP !


Sokken, altijd handig, bieden we aan voor € 10,- per paar en zijn te verkrijgen vanaf zaterdag 2 maart bij de bar (pin of gepast contant ivm geen wisselgeld aanwezig). 

Overige kleding verkopen we ook nog voor 2e helft seizoen voor hele lage prijzen ; 

 • Rapid Set (Rapid shirt, Broekje of Rokje, Sokken) € 25,-
 • Rapid of Trainingsshirt € 10,-
 • Rapid Broekje of Rokje € 5,-

 

Zijn er nog vragen neem dan s.v.p. contact op met Jeroen Romijn [email protected] / tel. 0634860799


We rekenen op jullie medewerking.

 

Groen-witte groet,

Namens Bestuur en sponsorcommissie


Jeroen Romijn