rapid-home-1.jpg
Padel op Rapid!
Pa 14 Maart 2024

Padel op Rapid!

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

De kogel is door de kerk. Tijdens een drukbezochte BALV heeft een overgrote meerderheid van de leden het bestuur toestemming gegeven om 50.000 euro te investeren in de aanleg van 2 padelbanen op ons prachtige complex. Daarbij geldt dan nog het voorbehoud van de aanvullende financiering door vrienden van Rapid met obligaties en de daadwerkelijke omgevingsvergunning.

 

De molenaars hebben ook aangegeven geen bezwaren meer te zien. Dit betekent dat we een volgende stap kunnen gaan zetten.

 

De padelcommissie gaat aan de slag met het aanvragen van de omgevingsvergunning, de financiering, de selectie van een padelbouwer en de voorbereiding voor de operationalisering.

 

Voor de financiering van de rest van de investering (zo’n 170.000 euro) hebben we een degelijke en aantrekkelijke obligatieleningstructuur opgezet. In de bijlagen (klik op één van de onderstaande links) treffen jullie daar informatie over aan. We rekenen op jullie steun!


Brief uitgifte obligaties Rapid

Intekenformulier obligaties Rapid

Reglement uitgifte obligatielening Rapid


Vanuit de vergadering is gevraagd of wij jullie regelmatig een update kunnen sturen als er nieuws is over de aanleg van de padelbanen. Daar gaan we mee aan de slag.Sportieve groet,

Padelcommissie en bestuur GHC Rapid