rapid-home-1.jpg
Ruim je rommel op!
Al 4 April 2024

Ruim je rommel op!

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

Het bestuur heeft van Laurens en Mika het verzoek gekregen de leden aan te spreken op hun gedrag. Zo’n verzoek doen zij niet zomaar. Dan hebben we het met elkaar te bont gemaakt.

 

Zij zorgen dat alles er netjes uitziet op Rapid maar op dit moment is het dweilen met de kraan open.

 

Wisten jullie dat het heel gebruikelijk is om je afval in de vele afvalbakken te stoppen? Ook als je een wedstrijd hebt gespeeld kun je de vuilnis uit de dug-out opruimen. Plastic flesjes kunnen in de juiste afvalbakken en glaswerk gewoon even bij de bar inleveren.

 

Het is ook de afspraak dat we na iedere training alles opruimen. Dus denk niet de training na mij ruimt het wel op. Nee, zelf opruimen. Dit is de verantwoordelijkheid van het team en de trainers! En als je als ouder staat te kijken kun je daar je zoon of dochter op aanspreken als zij vertrekken zonder op te ruimen.

 

Wellicht stoppen jullie thuis de natte was ook gewoon in een zak maar als de hesjes zijn gebruikt dan zijn ze vaak nat van het veld, de sproeiers en het zweet. In de container gooien is dan niet handig. Graag ontvangen Laurens en Mika de hesjes iedere dag terug in het clubhuis om ze te kunnen drogen en of wassen. Kleine moeite groot plezier.

 

Een bal kost inmiddels tegen de 4 euro. Als je thuis de bal bij de buren in de tuin schiet ga je hem toch ook halen? Doe dat dan ook op Rapid. Een rondje op 25 maart van JO14-1 leverde al snel 15 ballen op. Dat is dan nog zonder alle ballen die in de sloot, op het eiland of al op het wandelpad liggen. Per jaar gaan er 1000 ballen doorheen bij Rapid.

 

Rapid wordt in de mooie maanden gebruikt door de scholen om te gymen. Dus moet het iedere morgen netjes zijn op Rapid. Dit betekent dat alle trainingsmaterialen op de daarvoor bestemde locaties moet liggen. Dit geldt ook voor de teams die trainen op vrijdag want op zaterdag starten de wedstrijden al vroeg. In je eentje krijg je goal niet verplaatst dus ook dit dien je als team op te ruimen.


We zijn een rookvrije vereniging. Roken kan buiten het complex. Of stop ermee en wordt lid van de club van 100, sponsor of RBC lid. 


We rekenen op jullie medewerking. We doen Laurens en Mika daar een groot plezier mee.

 

Sportieve groet,

 

 

Bestuur en Hockeyhuis GHC Rapid