rapid-home-1.jpg
Teamindelingen Junioren seizoen 2024/2025
Ho 7 Mei 2024

Teamindelingen Junioren seizoen 2024/2025

Nieuws afbeelding

De afgelopen maanden zijn wij als hockeyhuis bezig geweest met de processen voor het indelen van de juniorenteams voor het nieuwe seizoen. We hebben een kleine wijziging aangebracht in deze processen. Dit hebben wij op 15 april jl. ook gepresenteerd tijdens de ouderavond over de teamindeling. (Klik hier voor de presentatie)

 

In december en januari zijn voor de eerste keer de TIPS-beoordelingen opgehaald. De TIPS zijn ingevuld door trainers en (ouder)coaches. Aan de hand van de uitkomsten hiervan, zijn lijsten van spelers en speelsters opgesteld door de lijncoördinatoren, die goed op de TIPS scoorden. De lijsten zijn aangevuld met informatie uit gesprekken die de lijncoördinatoren met de trainers en (ouder)coaches hebben gevoerd.

 

Al deze spelers en speelsters zijn tijdens wedstrijddagen in maart en april bekeken door ervaren trainers.

Daaruit zijn de spelers en speelsters gekomen, die worden uitgenodigd voor de selectie-trainingen in de week van 10 tot en met 14 juni.

 

De uitnodiging hiervoor wordt 8 mei verzonden aan de betreffende spelers en speelsters aan de mailadressen, die bij Rapid bekend zijn.

 

Voor de spelers en speelsters welke geen uitnodiging hebben gehad, gaan wij aan de hand van de informatie van de trainers en (ouder)coaches kijken naar een passende teamindeling. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de sociale verbanden (die door de teambegeleiding aan de lijncoördinator ZIJN doorgegeven) en naar spelplezier.

 

Op zondag 16 juni 2024 zijn de nieuwe teamindelingen bekend.


Bij vragen naar aanleiding van dit bericht kunt u via de mail contact opnemen met [email protected].

 

Met vriendelijke groet,

Jord van Riel (voorzitter hockeyhuis)

Joé Bos (lijncoördinator MO18-MO16)

Frans Blom (lijncoördinator MO14-MO12)

Ruud von Reth (lijncoördinator JO18-JO16)

Mischa de Rover (lijncoördinator JO14-JO12)