rapid-home-1.jpg
Meld je aan voor het Rapid eindfeest 8 juni
Ev 13 Mei 2024

Meld je aan voor het Rapid eindfeest 8 juni

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

De zon gaat eindelijk schijnen, de zomer is in zicht en dat betekent dat ook het seizoen 2023-2024 bijna ten einde is. Om het seizoen feestelijk af te sluiten organiseert het bestuur met vrijwilligers op 8 juni een mooi slotfeest. Op deze dag spelen de meest junioren hun laatste wedstrijd. De senioren mogen nog een weekje langer door.

 

De jeugd heeft de toekomst en dus organiseren wij het feest op de laatste speeldag van de jeugd. We kunnen die dag dan ook de eventuele kampioenen huldigen en de vrijwilligers in het zonnetje zetten.

 

De toegang is gratis mits je je tijdig hebt aangemeld. Familie en vrienden zijn ook van harte welkom mits ook zij zijn aangemeld als introducée (maximaal 2 per lid).

Je kunt tickets bestellen tot en met 8 juni 12:00 uur via eventim-light door de volgende link aan te klikken : tickets Rapid eindfeest bestellen

D.m.v. een actiecode (je lidnummer !!) in te voeren kunnen we controleren of je lid bent van Rapid. Wij vragen jou en je introducée(s) je voor- en achternaam en geboortedatum bij het inschrijven door te geven, wij checken de legitimatie bij de entree. Uiteraard geldt op Rapid NIX18. Aan de deur worden geen kaarten verstrekt.

 

Indien je vragen hebt kun je deze stellen via [email protected]

 

Vanaf 17:00 uur is het terrein geopend voor iedereen die zich heeft aangemeld. Net als vorig jaar zijn er foodtrucks aanwezig en is de bar geopend. Een DJ draait gezellige muziek en vanaf circa 20:00 uur is er live muziek. In de pauzes draait de DJ. Uiterlijk 00:00 uur is het eindfeest ten einde.

 

We hebben er zin in!

 

Feestelijke groet,

Bestuur en vrijwilligers GHC Rapid