rapid-home-1.jpg
Eindfeest tot zaterdag 12:00 uur te bestellen!
Fe 5 Juni 2024

Eindfeest tot zaterdag 12:00 uur te bestellen!

Nieuws afbeelding

Beste (ouders van) leden,

Volgende week sluiten we het seizoen 2023-2024 feestelijk af en organiseert het bestuur met vrijwilligers op 8 juni een mooi slotfeest.

De toegang is gratis mits je je tijdig hebt aangemeld. Familie en vrienden zijn ook van harte welkom mits ook zij zijn aangemeld als introducée (maximaal 2 per lid).

Je kunt tickets bestellen tot en met 8 juni 12:00 uur via 
eventim-light
 door de volgende link aan te klikken :

🎫 tickets Rapid eindfeest bestellen

D.m.v. een actiecode (je lidnummer) in te voeren kunnen we controleren of je lid bent van Rapid. Wij vragen jou en je introducée(s) je voor- en achternaam en geboortedatum bij het inschrijven door te geven, wij checken de legitimatie bij de entree. Uiteraard geldt op Rapid NIX18. Aan de deur worden geen kaarten verstrekt.

Vragen? ✉️ [email protected]


Start eindfeest

17:00 uur

Terrein open voor iedereen die zich heeft aangemeld

18:00 uur

Huldiging kampioenen 🏆 en onze vrijwilligers in het zonnetje zetten!


Foodtrucks

Op het terrein zijn foodtrucks aanwezig


Als DJ hebben we Quino weten te strikken!

Quino is een veelzijdige DJ en producer die precies weet hoe hij een energieke en sfeervolle show neer moet zetten. Zijn opzwepende beats zijn te horen geweest in optredens van Armin van Buuren en in radioshows op Radio538 en SLAM!. Deze DJ heeft jarenlange ervaring op het gebied van festivals tot clubs en horeca, in het binnen en buitenland. Hij weet door zijn ervaring, de dansvloer precies goed aan te voelen en iedereen mee te nemen in zijn positieve energie en enthousiasme.


Highlights

  • Nasimi Beach, Atlantis The Palm, Dubai
  • Official F1 After-party, Buddha-Bar, Budapest
  • Summerlake Outdoor Festival, Woerden
  • Freakend events, Nederland


Quino heeft de stage gedeeld met onder andere:

La Fuente, Lucas & Steve, Julian Jordan, DubVision, Jay Hardway, Roog B2B Erick E, Sick Individuals, Marco V en vele anderen. 

Je kunt een energieke en sfeervolle set verwachten, vol dance classics, sfeervolle deuntjes en de nieuwste hits.Band met live muziek

Vanaf +/- 20:00 uur treed ‘The Only Band’ op, dit is een energieke en veelzijdige coverband die sinds een jaar Nederlandse muziek laat herleven op de podia. De band bestaat uit drummer Peter, toetsenist Davy, gitarist Bert, bassist Jasper, leadzanger + gitarist Cas en leadzangeres Marloes.
 
De bandleden hebben jarenlange ervaring in de muziekwereld en delen een passie voor het spelen van nummers van Nederlandse bodem. Van De Dijk tot Anita Meyer en van Goldband tot Suzan & Freek, The Only Band speelt het allemaal. Door het grote repertoire en het diverse aanbod aan nummers kan de band zich aanpassen aan elke gelegenheid en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
 
Met hun liefde voor de Nederlandse muziek en hun veelzijdigheid op het podium, is The Only Band een garantie voor een geslaagd feest.
 

Zien we jullie allemaal op Rapid tijdens het eindfeest?

Uiterlijk 00:00 uur is het eindfeest ten einde! Indien je vragen hebt kun je deze stellen via [email protected]
 
Tot op het Rapid Eindfeest
🕺💃🪩
 
Feestelijke groet,
Bestuur en vrijwilligers GHC Rapid