rapid-home-1.jpg
Teamindeling 2024-2025 (Update 1-7-2024)
Ho 16 Juni 2024

Teamindeling 2024-2025 (Update 1-7-2024)

Nieuws afbeelding

LET OP! Dit nieuwsbericht is updated 1-7-2024

Teamindeling 

Het HockeyHuis is de afgelopen weken druk bezig geweest met de teamindeling van de teams bij de Jongste Jeugd en de Junioren voor het komende seizoen. De nieuwe teamindelingen voor het seizoen 2024-2025 vind je onderaan de pagina in bijbehorende links. 

Hoe komen we tot teamindelingen? 

1. Jongste Jeugd; Bij de Jongste Jeugd worden teams ingedeeld op basis van sociale aspecten. 

2. Junioren; Om ieder jeugdlid op zijn of haar beste plek terecht te laten komen, maken we gebruik van de informatie die we krijgen van trainers en coaches. Zij beoordelen de junioren op verschillende aspecten, zoals: Techniek, Inzicht, Persoonlijkheid en Snelheid (TIPS). Deze beoordelingen zijn uitgangspunt voor de initiële indeling. Bij alle teams van de junioren is naast TIPS aanvullende informatie ingewonnen door middel van gesprekken met trainer/coaches en oudercoaches. Met deze informatie is in de maanden maart/april geschouwd langs de velden. Tenslotte hebben de afgelopen week de selectietrainingen plaatsgevonden. De uiteindelijke teamindeling is vervolgens middels een 4-ogen beoordeling gecontroleerd op naleving van alle criteria voor de teamindeling. 

Wij delen de teams in basis in naar sterkte. Bij de breedte teams in de junioren is naast indeling op sterkte ook gekeken naar sociale aspecten zoals het met elkaar in een team spelen. 

Vragen?

We snappen dat er soms vragen zijn over de keuzes die gemaakt zijn. Die vragen willen we ook graag beantwoorden. We houden op maandag 24 juni en dinsdag 25 juni een vragen-spreekuur op afspraak. Tijdens dit spreekuur staan wij graag de speler/speelster individueel te woord om zijn of haar indeling toe te lichten. Mocht je langs willen komen dan verzoeken wij je dit vooraf te melden samen met je vraag. Daarna ontvang je van ons een bevestiging met een tijdstip waarop we je kunnen ontvangen.

Aanmelden doe je via:

Junioren meisjes [email protected]

Junioren jongens [email protected]

Jongste Jeugd [email protected] 

Voor de duidelijkheid! We behandelen dus géén vragen per mail of telefoon.


 

Teamindelingen

De nieuwe teamindeling van de teams seizoen 2024-2025 staan per categorie in de onderstaande links naar het bijbehorende PDF-document :

Jongste Jeugd

Junioren Meisjes

Junioren Jongens

Veteranen

Senioren (update 1-7-2024)

De teams zijn later in LISA / Rapid App zichtbaar geworden (update 1-7-2024)

Mededelingen vanuit het Hockeyhuis

•    Vanaf seizoen 2024/2025 spelen de junioren in district Midden Nederland, de Jongste Jeugd blijft ook in Midden Nederland spelen

•    Vanaf maandag 17 juni is het complex elke doordeweekse dag open van 14:00 - 20:00 uur voor eigen trainingen

•    Indien oefenwedstrijden worden gespeeld zal het team wat speelt zorg moeten dragen dat er bardienst aanwezig is (minimaal 1 ouder)

•    Vanaf donderdag 20 juni t/m dinsdag 25 juni is Laurens afwezig, het complex is open echter het clubhuis is dicht. Indien oefenwedstrijden zullen de teams de sleutel kunnen aanvragen bij het bestuur 

•    Vanaf zaterdag 20 juli tot zondag 11 augustus is het complex 3 weken gesloten voor de zomervakantie

•    Start seizoen 2024-2025 volgt later deze week meer info

•    Wij zijn op zoek naar (ouder)coaches en teammanagers voor onze jeugdteams voor het komende seizoen (2024-2025). Hoe leuk zou het zijn om het team van je zoon of dochter te begeleiden? Ook als je zelf nooit hebt gehockeyd kun je het team toch ondersteunen. De lijncoördinatoren vertellen je er graag meer over. 

We wensen iedereen een mooie zomer toe en een nieuw seizoen met veel hockeyplezier! 

 

Met sportieve groet,

Het HockeyHuis