rapid-home-1.jpg
Nieuwsbrief 2015-03
Al 4 Juni 2015

Nieuwsbrief 2015-03

Nieuws afbeelding

R@PID 2-weeklijkse email uitgave

van de voorzitter

Het seizoen loopt ten einde, de eerste kampioenen hebben zich aangediend. Meisjes A2 hield de 'kampioens traditie' in ere door half april (!!!!!) als eerste de sloot in te springen. Niet veel later gevolgd door Meisjes B2 dat een top prestatie heeft geleverd: kampioen in de zaal EN op het veld! Dat betekende uiteraard met de coaches het water in. Jongens D2 en meisjes D1 werden in de zaal kampioen en meisjes D3 sluit het rijtje kampioenen in de jeugd, zij werden verdiend kampioen op het veld. En zij zijn voor hun uitwedstrijd van 30 mei met de coaches de sloot in gesprongen. De laatste competitiedag zaterdag 30 mei zijn alle jeugdkampioenen gehuldigd. 

Bij de senioren werd heren 3 met overmacht kampioen het geen uitgebreid werd gevierd afgelopen zondag. Ook de Rapid Rollers hebben een kampioen, hier mocht het tweede team het kampioensfeest vieren. Gefeliciteerd allen! De kampioenen zijn uitgenodigd om een tegel te leggen op het pad voor het terras zodat hier een ware 'Walk of Fame' ontstaat. Eerdere tegels zijn besteld bij www.tegeldruk.nl in Den Bosch.

De ouders van jeugdleden hebben van de Technische Commissie een mail ontvangen over hoe de teams ingedeeld gaan worden. Als bestuur zijn we hier erg blij mee: een complexe procedure wordt hiermee op een makkelijke manier inzichtelijk gemaakt. De technische heeft een aantal nieuwe leden die we uiteraard van harte welkom heten en veel succes wensen! Na een flink aantal jaren zal Ruud Groenen zijn taken als hoofd meisjeslijn neerleggen, Raoul Steenberg wordt nu verantwoordelijk voor alle meisjesteams, hierbij bijgestaan door de lijncoordinatoren.

Nog meer goede berichten .......

 

lees meer

De hockeymoeder

Gisteren stond ik bij de kassa van de Plus (Ja, deze column wordt gesponserd). Na een herscan van de artikelen in mijn boodschappentassen, begon de betaalprocedure. Maar tot mijn grote verbazing verscheen er 'onvoldoende saldo' op de display. Met het schaamrood op mijn gloeiende wangen sprokkelde ik het door de cassiere gewenste bedrag cash bij elkaar. Thuis gekomen samen met mijn Digi pas en een kop thee op de bank voor een spoedoverleg. Ja daar stond het, een prachtig getal maar met een dikke min ervoor.

Nadat ik mijn spontane aankopen van de maand had nagetrokken, wist ik het. Het geld zit in het derde veld. Pffff, wat een geruststelling was dat, want dat is tenslotte een prachtig doel om voor rood te staan, toch? En wat heb ik een plezier gehad van al dat uitgegeven geld. Mijn auto gewassen, cup cakjes gegeten, smoothies gedronken en broodjes knakworst genuttigd, enzovoorts.

Ook ben ik in het rijke bezit van een flink stuk veld en hebben wij thuis een flinke donatie gedaan aan de stichting Molenvliet.

Wat een inzet van alle teams, prachtige initiatieven, het geeft zo'n lekker clubgevoel.

Op een initiatief na, heb ik van allemaal genoten. Twee weken geleden viel er een ........

 

lees meer

Clinic ABN voor opstappers

Elke maandagavond rond half negen verzamelen de opstappers/trimhockeyers bij de picknicktafels om zo'n anderhalf uur te gaan hockeyen. Maar deze keer ligt het veld bezaaid met een soort van springkussen, diverse pionnetjes en allerlei andere hindernissen. Vier jong gespierde tophockeyers van Bovenlander stonden te trappelen om ons de fijne kneepjes van het hockey voor te doen, zodat wij een poging konden wagen om het na te doen. En we konden het verschil echt merken, na de clinic speelden we nog een wedstrijdje, uiteraard de sterren van de hemel!

Dank ABNAMRO voor de sponsoring, we hebben een hele leuke avond gehad!

 

de vrijwilliger

Onze hockey vereniging wordt gemaakt door vrijwilligers. Rapid kan niet zonder!

Diverse (ouders van) leden zijn actief als scheidsrechter, coach, trainer, commissielid of bestuurslid. Dit vrijwilligerswerk geeft voldoening en plezier, samen iets doen voor de vereniging. Er zijn veel (ouders van) leden die een bijdrage willen leveren, maar die dat nu nog niet of beperkt doen, of zich afvragen wat ze zouden kunnen doen. Wij zijn op zoek naar jullie!

Onze vrijwilligers hebben een verantwoordelijkheidsgevoel, kunnen goed problemen oplossen, organiseren en samen werken. Iedereen heeft zo zijn eigen talent. Graag willen wij van jouw talent gebruik maken, samen maken wij Rapid.

We zouden graag een reactie van je ontvangen op:

[email protected]

 

wist u datjes

- Meisjes D3 ook 1e is geworden in de Rapid clubcompetitie!

- We tijdens de verbouwing van ons clubhuis Bronnie de Beer zijn kwijt geraakt!!!!!

- De jeugdkampioenen door Rapid op overheerlijke taart met Rapid Logo zijn getrakteerd.

- Dat de competitie na de vakantie start op zaterdag 12 september.

- Dit de laatste nieuwsbrief was van dit seizoen en dat wij deze altijd met ontzettend veel plezier maken.

- Dat alle nieuwsbrieven na te lezen zijn op de site. Links onderaan op de website via de button " nieuwsbrief"

- De input van de voorzitter en de hockeymoeder ook allemaal terug te lezen zijn op de website. Homepage - GHC Rapid - de voorzitter of de hockey moeder.

- De 10 leukste hockeybloopers op you tube staan en je deze via de link kunt openen.

 

 

volg deze link
 

U kunt zich hier uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

Klik hier indien deze e-mail niet goed wordt weergegeven
Klik hier wanneer u zich wenst af te melden voor deze nieuwsbrief.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws