rapid-home-1.jpg
Rapid MB1 klaar voor de competitiestart!
Ju 7 September 2015

Rapid MB1 klaar voor de competitiestart!

Nieuws afbeelding

Vorig weekend is MB1 op teamweekend geweest. 

Lang werd alles voor ons verborgen gehouden, zoals wat we gingen doen en waar we naartoe gingen. Pas onderweg werd ons verteld dat we naar het verre Friesland gingen, een huisje van de familie Grunstra op een prachtig gelegen plek. 

Hier hebben we met heel het team op een grasveld naast het huisje geslapen. Gelijk nadat we alles bewonderd hadden, begonnen we enthousiast de tenten op te zetten. We hebben allerlei spellen gedaan die Fedde bedacht heeft. Van een dropping, tot kanoën, tot het ruilspel. En dan heb ik er nog maar een paar spellen van opgenoemd! Voor het ruilspel waren we naar het mooie stadje Sneek gegaan. Hier begonnen we met een paar voorwerpen en moesten het binnen een bepaalde tijd met mensen gaan ruilen. In de avond moesten we met de overgebleven spullen iets gaan maken. Hier is, je zou niet anders verwachten, een prachtig kunstwerk uitgekomen. Van alle spellen hebben we genoten, ook al ging niet alles helemaal volgens plan.. zoals 4 uur moeten kanoën door een communicatiefout. Gelukkig kunnen we er achteraf wel om lachen! 

Ook hebben we zaterdag ochtend een wedstrijd gespeeld. Laten we zeggen dat we de eerste helft nog niet echt wakker waren, maar de 2e helft lieten we ons niveau weer zien. 

Het doel van dit weekend was als een team te denken en veel plezier te hebben, we kunnen zeker zeggen dat dit gelukt is! Fedde, Remco, Patrick en Jan Willem, heel erg bedankt voor alles! 

Kusjes, MB1