rapid-home-1.jpg
1ste landelijke competitie dag rolstoelhockey
Ra 23 September 2015

1ste landelijke competitie dag rolstoelhockey

Nieuws afbeelding

Op zaterdag 3 oktober 2015 wordt in sporthal de Hoefslag te Gorinchem de 1ste landelijke competitie dag georganiseerd door de hockey club G.H.C. Rapid voor haar rolstoelafdeling de Rapid Rollers.

 

Een 120-tal rolstoelhockeyers gaan weer van start in diverse klasse in competitie verband.

 

De Rapid Rollers gaan met twee teams deelnemen aan het competitie seizoen 2015-2016.

 

Het eerste team bestaande uit jeugdige gehandicapte rolstoelafhankelijke zijn afgelopen jaar kampioen geworden in de 3 de klasse ,een hele prestatie na een jaar van intensief trainen en gaan nu de strijd in de landelijke 2de klasse.

 

Het tweede team is ook gepromoveerd naar de landelijke 3de klasse

 

Graag willen wij U, van harte uitnodigen om deze competitie dag te bezoeken. De competitie dag vindt plaats van 10:30 t/m 17:30. Tevens zal om 12:00 Wethouder H. Freije samen met H. Van Maurick de competitie dag officieel openen.

 

We hopen dat U van de partij kan zijn om de Rapid Rollers in actie te kunnen zien en uiteraard waar te nemen dat deze tak van aangepaste sport te beoefenen is in Gorinchem.

 

Bij gevoegd een link op youtube van het rolstoelhockey op het hoogste niveau met het Nederlands team, deze film is gemaakt door de Gorkummer Boudewijn Venekamp in opdracht van de KNHB.

 

De spelers gaan op deze dag zeker zo'n mooi spel op de mat leggen en daarom hopen wij U te mogen verwelkomen.

 

http://www.youtube.com/watch?v=_RC8w3gUiyc 

 

Veel kijkplezier.