rapid-home-1.jpg
Gewijzigd trainingsschema i.v.m. avondklok
Tr 22 Januari 2021

Gewijzigd trainingsschema i.v.m. avondklok

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

2021 moet het jaar worden waar we weer meer terug moeten, zoals het tot 15 maart 2020 was. Nu de 1e vaccins zijn gezet hebben wij de hoop dat we langzaam maar zeker naar die tijd terug gaan.

 

Helaas is de lockdown verder aangescherpt met strengere maatregelen, waaronder een avondklok welke met ingang van zaterdag 23 januari van 21:00 uur tot 4:30 uur zal gaan gelden tot en met 9 februari. Rapid volgt hierin de regels vanuit de overheid en KNHB/NOC-NSF.

 

Door de maatregelen die nu zijn aangekondigd moeten we het trainingsschema voor de jeugdteams aanpassen. Alle jeugdteams blijven 2x in de week trainen op de gebruikelijke dag, het kan alleen zijn dat de trainingen op andere tijden plaatsvinden. Controleer dus goed van te voren het trainingsschema zodat misverstanden voorkomen kunnen worden! Op deze manier kan onze jeugd wel lekker in beweging blijven.

 

Kijk voor meer informatie over het trainingsschema in de bijlage, de tijden zijn ook bijgewerkt in de Rapid app en op de Rapid website.

 

Verder blijven alle maatregelen op Rapid ongewijzigd en we rekenen erop dat iedereen zich daar ook aan houdt. Uiteraard is er komend weekend toezicht maar ook zij hebben geen zin om politieagent te spelen. Nog even doorzetten en dan kunnen we weer echt naar de club komen om met elkaar langs de lijn te staan.

 

Blijf gezond!

 

Sportieve groet,

Bestuur GHC Rapid

 

PS: De keeperstrainingen blijven ook nog steeds plaatsvinden op woensdag. Alleen worden deze verplaatst naar veld 3 met aangepaste trainingstijden!

Bijlage