rapid-home-1.jpg
hockeyschool

hockeyschool


Wanneer je start als nieuw lid bij Rapid en je valt in de leeftijdscategorie Onder 8 (voorheen F) t/m Onder 18 (voorheen A), dan begint jouw hockeycarrière bij de Rapid Hockeyschool.


Bij de Hockeyschool train je één uur per week en krijg je alle basisvaardigheden en de eerste regels van het hockeyen aangeleerd. Je krijgt de tijd om te leren in je eigen tempo. Wanneer er in een van de reguliere teams een plek beschikbaar komt, wordt er gekeken wie er klaar is om door te stromen. Met alles dat je geleerd hebt in de Hockeyschool maak je een fijne start in jouw nieuwe team. 

Door te trainen in de Hockeyschool krijg je bovendien de tijd om te zien of het hockeyen bevalt. De contributie betaal je per maand en het lidmaatschap is per maand schriftelijk opzegbaar. Voor het de contributie ga naar de pagina contributie.


Het trainingsseizoen van de Hockeyschool op het veld buiten loopt van september tot en met november en van maart tot en met mei. Voor trainingstijden zie het trainingsschema.


Tijdens de wintermaanden, december tot en met februari, trainen we in de zaal. Tijdens het zaalseizoen zullen de tijden bekend gemaakt worden via het trainingsschema.


In verband met de veiligheid zijn een tandenbeschermer / bitje en scheenbeschermers verplicht. Een bitje is te koop achter de bar in het clubhuis.

Voor de zaaltrainingen dien je ook een hockeyhandschoentje aan te schaffen met gesloten vingertoppen. Zolang je deelneemt aan de Hockeyschool krijg je van Rapid een leenstick.


Dus heb je zin om te komen hockeyen, meld je dan aan bij de Hockeyschool via het inschrijfformulier.  Voor de Hockeyschool bestaat geen wachtlijst! 


Inschrijfformulier klik hier


Heb je vragen, stel ze gerust : [email protected]

 

Via de pagina De Club kun je de contactgegevens vinden van de Coördinator Hockeyschool