rapid-home-1.jpg rapid-home-2.jpg rapid-home-3.jpg rapid-home-4.jpg rapid-home-5.jpg
Welkom op Rapid
Lid worden!
(klik hier)
 
 

Welkom op Rapid

Gorinchemse Hockey Club Rapid is gelegen in Gorinchem. Gorinchem is sinds kort de mooiste vestingstad van Nederland en maakt tevens onderdeel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, onlangs opgenomen op de Unesco Werelderfgoedlijst.

 

Ons complex behoort ook tot de mooiste van Nederland. Gelegen tussen twee molens, op een eiland met 2 ophaalbruggen liggen 2 watervelden, 1 zandveld en een miniveld. Een clubhuis wat helemaal van deze tijd is. Kortom een uniek complex in een bijzonder stukje Nederland.

 

We kijken uit naar jullie komst. De koffie staat klaar !

Wie zijn wij?

Hockeyvereniging G.H.C. Rapid is een club met 750 leden waar ‘sportief’ en ‘gezellig’ saamhorig naast elkaar staan. We zijn trots op onze familiaire sfeer, iedereen is ‘thuis bij Rapid’!

Naast het hockeyen worden er bij Rapid ook geregeld feesten en evenementen georganiseerd gedurende het hele jaar. Zo leren we elkaar goed kennen en is het ‘verenigingsgevoel’ groot. 


Ons hockeycomplex bestaat uit 2 watervelden, 1 zandveld en 1 mini zandveld. Naast het veldhockey wordt er door onze 2 teams van de Rapid Rollers (rolstoelhockey), waarvan het eerste hoofdklasse speelt, altijd in de zaal getraind en gespeeld. 


Er is de mogelijkheid om al op 5-jarige leeftijd kennis te maken met het hockeyspel. Voor deze groep heeft Rapid FunKey hockey in het leven geroepen. De minimale leeftijd voor een regulier lidmaatschap is vastgesteld door de KNHB op 6 jaar (Benjamins). Er is geen leeftijd bekend waarop je na je zesde levensjaar niet meer mag hockeyen dus eenmaal gaan hockeyen bij Rapid betekent ‘voor altijd thuis bij Rapid’! 

 

DE CLUB

Onze vereniging heeft een 8-koppig bestuur die samen met nog vele andere vrijwilligers hockey op Rapid mogelijk maakt.

Lees meer

HISTORIE

De Gorinchemse hockeyclub is een echte familieclub opgericht in 1933 als kleine club op de uiterwaarden ter hoogte van Dalem.

Lees meer

CLUB VAN 100

Opgericht met als voornemen om door middel van bijdragen van een ieder die Rapid een warm hart toedraagt de vereniging te steunen!

Lees meer

SOCIAAL VEILIG HOCKEYKLIMAAT

Wat doet Rapid om iedereen, hockeyers en supporters met plezier de hockeysport te laten beleven?

Lees meer

Lid worden!

Interesse om te komen hockeyen? Kom gerust eens langs op een zaterdag of zondag om te kijken. Voor meer informatie [email protected]

 

HOCKEYSCHOOL

Voordat je beslist om te gaan hockeyen wil je het natuurlijk eerst een keer beleven, meld je aan bij de Rabobank Hockeyschool Rapid!

Lees meer

START NU MET HOCKEY

Leuk dat je komt hockeyen ! Je bent van harte welkom en wij verheugen ons op jouw komst. Ga hieronder verder voor het inschrijfformulier.

Lees meer

CONTRIBUTIE

Wat kost het om te gaan hockeyen? Ga hieronder verder voor de contributie bij Rapid.

Lees meer

REGLEMENT & STATUTEN

Voor het reglement en/of de statuten log in met je lidnummer en wachtwoord. En kijk vervolgens onder 'Club/Documenten'.

Lees meer

Hockey

 

Nieuws

Sponsoring

Veel gestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Arbitrage 1
 Clubhuis 3
 Lidmaatschap 6
 Rapid App/Website (LISA) 11
 Rapid Nieuws 1
 Sponsoring 1
 Weerprotocol 1

Staan de trainingen/wedstrijden van uw kinderen of ouders niet in de timeline? Dat zou automatisch moeten gebeuren. Doorgaans komt dit doordat de adresgegevens in de ledenadministratie niet overeenkomen. U kunt de ledenadministratie vragen dit te controleren. 

 

Staan familieleden op een ander adres ingeschreven? Dan worden de teams niet automatisch toegevoegd aan de timeline. U kunt dan wel het betreffende team als favoriet team toevoegen, ook indien het een andere club betreft. De trainingen zijn bij favoriete teams niet beschikbaar.

 

Rapid is per 1-10-2018 over naar de vernieuwde Rapid app, de oude Rapid app zal hierdoor indien je de Rapid app nog niet updated hebt vanaf  31-10-2018 niet langer werken!


Na 31-10-2018 zal je bij het openen van de 'oude' Rapid app een foutmelding ontvangen

 en zal deze zichzelf weer afsluiten. Om dit te voorkomen is het aan te raden om op tijd de app bij te werken via de appstore.


Klik hieronder op je smartphone voor link naar de App store (Apple) of Google Play en check of je app reeds is updated!


 
 

Heb je een idee voor in de app? Of een bug gevonden? Je kan deze doormailen naar [email protected] We houden je dan op de hoogte van de voortgang. We hebben al een lijstje zie elders in 'Veelgestelde vragen'

 

De meest recente uitslagen kun je zowel voor iOS als Android in de app terugvinden via ‘home’ ? ‘recente uitslagen’ en het scorebord icoon linksboven.

 

Inloggen in de app gaat via het lidnummer van de gebruiker. Indien je bij je club geregistreerd staat kan je dit nummer opvragen via de ledenadministratie. Ook niet-leden hebben een lidnummer, zoals scheidsrechters.


Ook wordt het lidnummer vermeld op de contributie-nota. Via de ‘wachtwoord vergeten’ functie op het inlog-scherm kun je het wachtwoord resetten. Vul hierbij ook het e-mailadres in dat bekend is bij de ledenadministratie. Indien u geen e-mail ontvangt heeft u waarschijnlijk een onbekend e-mailadres ingevuld.


Heb je nog problemen stuur een bericht naar [email protected]

 

Indien uw toestel niet compatibel is met de app, laat Google deze weg uit de resultaten bij het zoeken.

 

Rapid heeft een 'eigen' app. Je moet dan op clubnaam GHC Rapid zoeken in de app stores. 


Klik hieronder op je smartphone voor link naar de App store (Apple) of Google Play


 
 

Dit komt omdat het familielid op een ander adres is ingeschreven. Je kan bij de ledenadministratie van de club verzoeken om dit aan te passen.

 

Kan ik mijn persoonlijke wachtwoord wijzigen?


Ja, als je via de menubalk bovenaan de website naar inloggen gaat, kun je bij LISATeam inloggen en vervolgens via 'Profiel' en vervolgens met 'Wachtwoord wijzigen' deze wijzigen. 


Ben je deze vergeten dan zie je via het inlogscherm van LISATeam de boodschap staan : "Inloggegevens vergeten? Klik hier". Met behulp van je emailadres en het lidnummer kun je een nieuw wachtwoord opvragen. Binnen een minuut ontvang je dan een nieuw wachtwoord uit LISA. Mocht je een passend wachtwoord willen instellen, dan kun je zoals hierboven aangegeven via je profiel het zojuist toegestuurde wachtwoord wijzigen.


Lukt dit niet aangezien je niet weet met welk emailadres je bekend bent binnen onze ledenadministratie of je weet het lidnummer niet stuur dan een email naar [email protected]


 

Overige problemen kun je melden aan de Webmaster via [email protected]

 

Ben je lid van de club? Je lidnummer staat op de factuur van de club voor de contributie. Je kan eventueel je lidnummer opvragen bij de ledenadministratie van de club.


Indien je geen lid bent van de club heb je wel een lidnummer. Deze kan je opvragen bij de webmaster via [email protected]

 

 

We krijgen vaak de vraag waarom je niet met je e-mailadres kan inloggen. Dit is vanwege het feit dat veel leden email-adressen 'delen', voor bijvoorbeeld de contributie-nota. Daarmee wordt het complex om op basis hiervan meerdere accounts aan te maken. We puzzelen hier nog wel mee; mocht u nog een goed idee hebben dan horen wij het graag [email protected]

 

Hieronder bladeren we door de eerste schermen van de nieuwe app! 


De tijdlijn is helemaal vernieuwd!

Uitgebreide informatie bij trainingen en wedstrijden, zoals de adresgegevens. Bij zaaltrainingen wordt ook de naam van de hal toegevoegd en bij wedstrijden het bezoekadres van de club.

Je kan bovendien je aanwezigheid bij de trainingen en wedstrijden direct op de tijdlijn doorgeven. En je ziet hoe 'druk' het is op de training. Je presentie kan je nu ook doorgeven voor de andere leden in je gezin. Zo hoef je niet meer in-  en uit te loggen.

De wedstrijden van je favoriete teams (zoals de MD6 van je nichtje in Groningen) kan je ook op je tijdlijn tonen.

Ook volgt binnenkort het direct aanmelden op evenementen van de club of bijvoorbeeld voor het aanmelden voor zaalhockey.Verbeterde details per element
Uitgebreide wedstrijd-details en direct naar het schema, stand, de uitslagen en het team.

Integratie met google maps (eindelijk)
Weergave van de poule (1e klasse etc) en de taken per wedstrijd.

Veldbenaming en presentie direct zichtbaar.
Bij thuiswedstrijden ook natuurlijk de arbitrage.

Bij de recente uitslagen, heb je in 1 oogopslag wat er dit weekeinde voor je teams (zowel persoonlijke- als favoriete teams) te doen is. En hoe ze hebben gespeeld.

Persoonlijke teams zijn die teams waaraan je verbonden bent (via jezelf, je gezin of je rol als bijvoorbeeld trainer/coach). Favoriete teams zijn teams die je handmatig toevoegt aan je lijst. 


Via de filters op de tijdlijn bepaal je welke teams je op de tijdlijn wilt tonen. Deze filtering is ook de basis voor de agenda-sync die later volgt.

Als je een team 'uit' zet op deze pagina komen zowel de trainingen als wedstrijden niet meer terug in de tijdlijn.