rapid-home-1.jpg rapid-home-2.jpg rapid-home-3.jpg rapid-home-4.jpg rapid-home-5.jpg
Welkom op Rapid
Start nu
met hockey
 
 

Welkom op Rapid

Landelijke maatregelen per woensdag 14 oktober 22:00 uur

Beste leden,


Allereerst hopen we dat het goed gaat met jullie! We maken met elkaar een bijzondere tijd mee.


We zijn klaar met het coronavirus maar het coronavirus is nog niet klaar met ons. Een tekst die we regelmatig horen op de radio en op televisie. Het virus komt dichterbij (blijkt uit de cijfers van de Gemeente Gorinchem) en daarom is het goed dat we met elkaar proberen ons aan de regels te houden. Alleen dan kunnen we nog een beetje blijven hockeyen.


De jeugd mag (onderling) blijven hockeyen

Het goede nieuws is dat de jeugd (tot en met A) mag blijven trainen en onderlinge wedstrijden mag spelen. Vanaf maandag 26 oktober tot en met 4 december blijven we trainen volgens het schema van voor de herfstvakantie. In het weekend organiseert het Hockeyhuis vanaf 31 oktober onderlinge wedstrijden. Dit programma komt op korte termijn in de LISA app te staan. Dit betekent dat je teamgenoten ook op je rekenen in het weekend. Het stilleggen van de competitie betekent niet dat je dan je team kunt duperen door er niet te zijn bij de onderlinge wedstrijden. De Benjamins en Funkey blijven op hun normale tijd op zaterdag trainen. 

Verder onderzoeken we de mogelijkheden voor extra sportieve en sociale activiteiten.

Na de trainingen, activiteiten en de onderlinge wedstrijden verlaat iedereen direct het complex.


Zaalcompetitie wordt Midwinter competitie

Het bestuur heeft in overleg met de KNHB besloten niet deel te nemen aan de reguliere zaalcompetitie. Alle clubs mochten zelf kiezen maar bijna ons gehele district gaat niet de zaal in waardoor de reistijd nog meer gaat toenemen doordat we verder weg zouden gaan spelen. Daarnaast vindt het bestuur dat we alle risico’s moeten minimaliseren dus is buiten hockeyen nog steeds de beste optie. Hoe deze competitie er exact uit komt te zien is nog niet bekend maar hij start waarschijnlijk in januari 2021.

Bovenstaande betekent ook dat we ook na de kerstvakantie weer starten met buiten trainingen.


Senioren

Op dit moment mogen de senioren erg weinig. We gaan vrijdag een test draaien met Heren en Dames 1 om in groepjes van 4 te trainen. Als dit werkt kunnen we dit ook voor andere teams gaan inzetten. Voor de senioren worden wel sociale activiteiten georganiseerd. Dit wordt via de teams zelf geregeld.


Keepers

De op 1,5 meter van elkaar keeperstrainingen starten ook weer in de week van 26 oktober en lopen ook door tot begin december voor de alle vaste en wissel keepers van de senioren en jeugd teams. 


Clubhuis en Complex

Het clubhuis is gesloten en ouders zijn helaas bij trainingen en onderlinge wedstrijden niet welkom op het complex vanaf de F-lijn. Bij de Benjamins en Funkey laten we ouders toe als dit nodig is voor het geluk van de kinderen. We vragen dan wel ruim 1,5 meter afstand  te houden van elkaar en direct na de training het complex weer te verlaten.


De volgende stap?

Wij staan in nauw contact met de KNHB en de veiligheidsregio. Zodra er weer iets meer mag dan komen wij direct in actie. We beseffen dat het minder leuk is dan normaal maar we moeten samen door deze periode heen. We mogen gelukkig al meer dan in het voorjaar.


We rekenen op jullie medewerking.


Sportieve groet,

Hockeyhuis en Bestuur GHC Rapid


Wie zijn wij?

Hockeyvereniging G.H.C. Rapid is een club met 750 leden waar ‘sportief’ en ‘gezellig’ saamhorig naast elkaar staan. We zijn trots op onze familiaire sfeer, iedereen is ‘thuis bij Rapid’!

Naast het hockeyen worden er bij Rapid ook geregeld feesten en evenementen georganiseerd gedurende het hele jaar. Zo leren we elkaar goed kennen en is het ‘verenigingsgevoel’ groot. 


Ons nieuwe hockeycomplex bestaat uit 2 watervelden, 1 zandveld en 1 mini zandveld. Naast het veldhockey wordt er door onze 2 teams van de Rapid Rollers (rolstoelhockey), waarvan het eerste hoofdklasse speelt, altijd in de zaal getraind en gespeeld. 


Er is de mogelijkheid om al op 5-jarige leeftijd kennis te maken met het hockeyspel. Voor deze groep heeft Rapid Funkey Hockey in het leven geroepen. De minimale leeftijd voor een regulier lidmaatschap is vastgesteld door de KNHB op 6 jaar. Er is geen leeftijd bekend waarop je na je zesde levensjaar niet meer mag hockeyen dus eenmaal gaan hockeyen bij Rapid betekent ‘voor altijd thuis bij Rapid’! 

 

DE CLUB

Onze vereniging heeft een 7-koppig bestuur die samen met nog vele andere vrijwilligers hockey op Rapid mogelijk maakt.

Lees meer

HISTORIE

De Gorinchemse hockeyclub is een echte familieclub opgericht in 1933 als kleine club op de uiterwaarden ter hoogte van Dalem.

Lees meer

CLUB VAN 100

Opgericht met als voornemen om door middel van bijdragen van een ieder die Rapid een warm hart toedraagt de vereniging te steunen!

Lees meer

SOCIAAL VEILIG HOCKEYKLIMAAT

Wat doet Rapid om iedereen, hockeyers en supporters met plezier de hockeysport te laten beleven?

Lees meer

Lid worden!

Interesse om te komen hockeyen? Kom gerust eens langs op een zaterdag of zondag om te kijken. Voor meer informatie [email protected]

 

HOCKEYSCHOOL

Voordat je beslist om te gaan hockeyen wil je het natuurlijk eerst een keer beleven, meld je aan bij de Rabobank Hockeyschool Rapid!

Lees meer

START NU MET HOCKEY

Leuk dat je komt hockeyen ! Je bent van harte welkom en wij verheugen ons op jouw komst. Ga hieronder verder voor het inschrijfformulier.

Lees meer

CONTRIBUTIE

Wat kost het om te gaan hockeyen? Ga hieronder verder voor de contributie bij Rapid.

Lees meer

REGLEMENT & STATUTEN

Voor het reglement en/of de statuten log in met je lidnummer en wachtwoord. En kijk vervolgens onder 'Club/Documenten'.

Lees meer

Hockey

 

Nieuws

Sponsoring

Veel gestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Arbitrage 1
 Clubhuis 3
 Lidmaatschap 6
 Rapid App/Website (LISA) 11
 Rapid Nieuws 1
 Sponsoring 1

Staan de trainingen/wedstrijden van uw kinderen of ouders niet in de timeline? Dat zou automatisch moeten gebeuren. Doorgaans komt dit doordat de adresgegevens in de ledenadministratie niet overeenkomen. U kunt de ledenadministratie vragen dit te controleren. 

 

Staan familieleden op een ander adres ingeschreven? Dan worden de teams niet automatisch toegevoegd aan de timeline. U kunt dan wel het betreffende team als favoriet team toevoegen, ook indien het een andere club betreft. De trainingen zijn bij favoriete teams niet beschikbaar.

 

Rapid is per 1-10-2018 over naar de vernieuwde Rapid app, de oude Rapid app zal hierdoor indien je de Rapid app nog niet updated hebt vanaf  31-10-2018 niet langer werken!


Na 31-10-2018 zal je bij het openen van de 'oude' Rapid app een foutmelding ontvangen

 en zal deze zichzelf weer afsluiten. Om dit te voorkomen is het aan te raden om op tijd de app bij te werken via de appstore.


Klik hieronder op je smartphone voor link naar de App store (Apple) of Google Play en check of je app reeds is updated!


 
 

Heb je een idee voor in de app? Of een bug gevonden? Je kan deze doormailen naar [email protected] We houden je dan op de hoogte van de voortgang. We hebben al een lijstje zie elders in 'Veelgestelde vragen'

 

De meest recente uitslagen kun je zowel voor iOS als Android in de app terugvinden via ‘home’ ? ‘recente uitslagen’ en het scorebord icoon linksboven.

 

Inloggen in de app gaat via het lidnummer van de gebruiker. Indien je bij je club geregistreerd staat kan je dit nummer opvragen via de ledenadministratie. Ook niet-leden hebben een lidnummer, zoals scheidsrechters.


Ook wordt het lidnummer vermeld op de contributie-nota. Via de ‘wachtwoord vergeten’ functie op het inlog-scherm kun je het wachtwoord resetten. Vul hierbij ook het e-mailadres in dat bekend is bij de ledenadministratie. Indien u geen e-mail ontvangt heeft u waarschijnlijk een onbekend e-mailadres ingevuld.


Heb je nog problemen stuur een bericht naar [email protected]

 

Indien uw toestel niet compatibel is met de app, laat Google deze weg uit de resultaten bij het zoeken.

 

Rapid heeft een 'eigen' app. Je moet dan op clubnaam GHC Rapid zoeken in de app stores. 


Klik hieronder op je smartphone voor link naar de App store (Apple) of Google Play


 
 

Dit komt omdat het familielid op een ander adres is ingeschreven. Je kan bij de ledenadministratie van de club verzoeken om dit aan te passen.

 

Kan ik mijn persoonlijke wachtwoord wijzigen?


Ja, als je via de menubalk bovenaan de website naar inloggen gaat, kun je bij LISATeam inloggen en vervolgens via 'Profiel' en vervolgens met 'Wachtwoord wijzigen' deze wijzigen. 


Ben je deze vergeten dan zie je via het inlogscherm van LISATeam de boodschap staan : "Inloggegevens vergeten? Klik hier". Met behulp van je emailadres en het lidnummer kun je een nieuw wachtwoord opvragen. Binnen een minuut ontvang je dan een nieuw wachtwoord uit LISA. Mocht je een passend wachtwoord willen instellen, dan kun je zoals hierboven aangegeven via je profiel het zojuist toegestuurde wachtwoord wijzigen.


Lukt dit niet aangezien je niet weet met welk emailadres je bekend bent binnen onze ledenadministratie of je weet het lidnummer niet stuur dan een email naar [email protected]


 

Overige problemen kun je melden aan de Webmaster via [email protected]

 

Ben je lid van de club? Je lidnummer staat op de factuur van de club voor de contributie. Je kan eventueel je lidnummer opvragen bij de ledenadministratie van de club.


Indien je geen lid bent van de club heb je wel een lidnummer. Deze kan je opvragen bij de webmaster via [email protected]

 

 

We krijgen vaak de vraag waarom je niet met je e-mailadres kan inloggen. Dit is vanwege het feit dat veel leden email-adressen 'delen', voor bijvoorbeeld de contributie-nota. Daarmee wordt het complex om op basis hiervan meerdere accounts aan te maken. We puzzelen hier nog wel mee; mocht u nog een goed idee hebben dan horen wij het graag [email protected]

 

Hieronder bladeren we door de eerste schermen van de nieuwe app! 


De tijdlijn is helemaal vernieuwd!

Uitgebreide informatie bij trainingen en wedstrijden, zoals de adresgegevens. Bij zaaltrainingen wordt ook de naam van de hal toegevoegd en bij wedstrijden het bezoekadres van de club.

Je kan bovendien je aanwezigheid bij de trainingen en wedstrijden direct op de tijdlijn doorgeven. En je ziet hoe 'druk' het is op de training. Je presentie kan je nu ook doorgeven voor de andere leden in je gezin. Zo hoef je niet meer in-  en uit te loggen.

De wedstrijden van je favoriete teams (zoals de MD6 van je nichtje in Groningen) kan je ook op je tijdlijn tonen.

Ook volgt binnenkort het direct aanmelden op evenementen van de club of bijvoorbeeld voor het aanmelden voor zaalhockey.Verbeterde details per element
Uitgebreide wedstrijd-details en direct naar het schema, stand, de uitslagen en het team.

Integratie met google maps (eindelijk)
Weergave van de poule (1e klasse etc) en de taken per wedstrijd.

Veldbenaming en presentie direct zichtbaar.
Bij thuiswedstrijden ook natuurlijk de arbitrage.

Bij de recente uitslagen, heb je in 1 oogopslag wat er dit weekeinde voor je teams (zowel persoonlijke- als favoriete teams) te doen is. En hoe ze hebben gespeeld.

Persoonlijke teams zijn die teams waaraan je verbonden bent (via jezelf, je gezin of je rol als bijvoorbeeld trainer/coach). Favoriete teams zijn teams die je handmatig toevoegt aan je lijst. 


Via de filters op de tijdlijn bepaal je welke teams je op de tijdlijn wilt tonen. Deze filtering is ook de basis voor de agenda-sync die later volgt.

Als je een team 'uit' zet op deze pagina komen zowel de trainingen als wedstrijden niet meer terug in de tijdlijn.