Rapid Heren 1.jpg
Welkom op Rapid
Start nu
met hockey
 
 

Welkom op Rapid

Wat leuk dat je op de website van onze hockeyvereniging bent gekomen. Je bent vast geïnteresseerd in de hockeysport en dan ben je hier op het juiste adres. Kijk gerust even rond op onze site, daar vind je alle informatie die jij nodig hebt om de eerste indruk te krijgen van onze gezellige en familiaire vereniging! 


Je bent natuurlijk ook van harte welkom in ons clubhuis op Sportpark Molenvliet om de sfeer van Rapid te proeven wanneer er gehockeyd wordt op ons mooie hockeycomplex.


 
Wie zijn wij?

Hockeyvereniging G.H.C. Rapid is een club waar ‘sportief’ en ‘gezellig’ saamhorig naast elkaar staan. We zijn trots op onze familiaire sfeer, iedereen is ‘thuis bij Rapid’! :

Hockey bij Rapid wordt georganiseerd door het Hockeyhuis.

Naast het hockeyen worden er bij Rapid ook geregeld feesten en evenementen georganiseerd gedurende het hele jaar. Zo leren we elkaar goed kennen en is het ‘verenigingsgevoel’ groot.

Ons nieuwe hockeycomplex bestaat uit 2 watervelden, 1 zandveld en 1 mini zandveld. Naast het veldhockey hebben we ook 2 rolstoelhockey teams in de zaal, waarvan het eerste Rapid Rollers team in de hoofdklasse speelt.

Er is de mogelijkheid om al op 5-jarige leeftijd kennis te maken met het hockeyspel. Voor deze groep heeft Rapid Funkey hockey in het leven geroepen. De minimale leeftijd voor een regulier lidmaatschap is vastgesteld door de KNHB op 6 jaar. Er is geen leeftijd bekend waarop je na je zesde levensjaar niet meer mag hockeyen dus eenmaal gaan hockeyen bij Rapid betekent ‘voor altijd thuis bij Rapid’!

 

DE CLUB

Onze vereniging heeft een 7-koppig bestuur die samen met nog vele andere vrijwilligers hockey op Rapid mogelijk maakt.

Lees meer

HISTORIE

De Gorinchemse hockeyclub is een echte familieclub opgericht in 1933 als kleine club op de uiterwaarden ter hoogte van Dalem.

Lees meer

CLUB VAN 100

Opgericht met als voornemen om door middel van bijdragen van een ieder  die  Rapid  een warm hart toedraagt de vereniging te steunen!

Lees meer

SOCIAAL VEILIG HOCKEYKLIMAAT

Wat doet Rapid om iedereen, hockeyers en supporters met plezier de hockeysport te laten beleven?

Lees meer

Lid worden!

Interesse om te komen hockeyen? Kom gerust eens langs op een zaterdag of zondag om te kijken. Voor meer informatie [email protected]

 

HOCKEYSCHOOL

Voordat je beslist om te gaan hockeyen wil je het natuurlijk eerst een keer beleven, meld je aan bij de Rabobank Hockeyschool Rapid!

Lees meer

START NU MET HOCKEY

Leuk dat je komt hockeyen ! Je bent van harte welkom en wij verheugen ons op jouw komst. Ga hieronder verder voor het inschrijfformulier.

Lees meer

CONTRIBUTIE

Wat kost het om te gaan hockeyen? Ga hieronder verder voor de contributie bij Rapid.

Lees meer

REGLEMENT & STATUTEN

Voor het reglement en/of de statuten log in met je lidnummer en wachtwoord. En kijk vervolgens onder 'Club/Documenten'.

Lees meer

Hockey

 

Nieuws

Sponsoring

Veel gestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Arbitrage 1
 Clubhuis 3
 Lidmaatschap 6
 Rapid App/Website (LISA) 11
 Rapid Nieuws 1
 Sponsoring 1
Voor de lijst van bijzondere leden bij Rapid klik hier  

Leden die hun lidmaatschap voor volgend seizoen willen beëindigen dienen dit tijdig, voor 1 mei a.s., te regelen. U kunt uw lidmaatschap opzeggen door een email te sturen naar de ledenadministratie [email protected]. U ontvangt hierop een bevestiging als bewijs van "beëindiging lidmaatschap".

 
Voor het huishoudelijk reglement en/of de statuten log in met je lidnummer en wachtwoord. Onder 'Club / Documenten' vind je de documenten.  
Bovenaan in de balk kun je kiezen voor De Club of onderaan via Organisatie voor de contacten binnen de club. Klik op het envelopje voor mailadres of op telefoontje voor telefoonnummer.  
De contributietabel vind je via Lid worden! > Contributie 

Ben je lid van de club? Je lidnummer staat op de factuur van de club voor de contributie. Je kan eventueel je lidnummer opvragen bij de ledenadministratie van de club.


Indien je geen lid bent van de club heb je wel een lidnummer. Deze kan je opvragen bij de ledenadministratie.

 

We krijgen vaak de vraag waarom je niet met je e-mailadres kan inloggen. Dit is vanwege het feit dat veel leden email-adressen 'delen', voor bijvoorbeeld de contributie-nota. Daarmee wordt het complex om op basis hiervan meerdere accounts aan te maken. We puzzelen hier nog wel mee; mocht u nog een goed idee hebben dan horen wij het graag [email protected]