rapid-home-1.jpg rapid-home-2.jpg rapid-home-3.jpg rapid-home-4.jpg rapid-home-5.jpg
Welkom op Rapid
Start nu
met hockey
 
 

Welkom op Rapid

Tijdens de persconferentie van 23 maart heeft de overheid aangegeven dat de huidige maatregelen in elk geval worden verlengd tot en met 20 april 2021.


Voor de hockeysport betekent dit concreet:

  • Hockeyers tot en met 26 jaar mogen op de eigen vereniging trainen en onderling spelen zonder beperkingen
  • Hockeyers vanaf 27 jaar mogen alleen trainen in (maximaal) 4-tallen met inachtneming van de afstandsregels. Dat betekent dat zij tijdens de training 1,5 meter afstand moeten houden
  • Wedstrijden tussen verenigingen zijn niet toegestaan, oefenwedstrijden tussen teams onderling is wel toegestaan
  • Er geldt een avondklok vanaf 21:00 uur, hou daar rekening mee en vertrek op tijd van het complex

Clubhuis en Complex

Het clubhuis is gesloten en ouders zijn helaas bij trainingen en onderlinge wedstrijden niet welkom op het complex vanaf de F-lijn. Bij de Benjamins en Funkey laten we ouders toe als dit nodig is voor het geluk van de kinderen. We vragen dan wel ruim 1,5 meter afstand  te houden van elkaar en direct na de training het complex weer te verlaten.


De volgende stap?

Wij staan in nauw contact met de KNHB en de veiligheidsregio. Zodra er weer iets meer mag dan komen wij direct in actie. We beseffen dat het minder leuk is dan normaal maar we moeten samen door deze periode heen. 


We rekenen op jullie medewerking.


Sportieve groet,

Hockeyhuis en Bestuur GHC Rapid


Wie zijn wij?

Hockeyvereniging G.H.C. Rapid is een club met 750 leden waar ‘sportief’ en ‘gezellig’ saamhorig naast elkaar staan. We zijn trots op onze familiaire sfeer, iedereen is ‘thuis bij Rapid’!

Naast het hockeyen worden er bij Rapid ook geregeld feesten en evenementen georganiseerd gedurende het hele jaar. Zo leren we elkaar goed kennen en is het ‘verenigingsgevoel’ groot. 


Ons nieuwe hockeycomplex bestaat uit 2 watervelden, 1 zandveld en 1 mini zandveld. Naast het veldhockey wordt er door onze 2 teams van de Rapid Rollers (rolstoelhockey), waarvan het eerste hoofdklasse speelt, altijd in de zaal getraind en gespeeld. 


Er is de mogelijkheid om al op 5-jarige leeftijd kennis te maken met het hockeyspel. Voor deze groep heeft Rapid FunKey hockey in het leven geroepen. De minimale leeftijd voor een regulier lidmaatschap is vastgesteld door de KNHB op 6 jaar (Benjamins). Er is geen leeftijd bekend waarop je na je zesde levensjaar niet meer mag hockeyen dus eenmaal gaan hockeyen bij Rapid betekent ‘voor altijd thuis bij Rapid’! 

 

DE CLUB

Onze vereniging heeft een 7-koppig bestuur die samen met nog vele andere vrijwilligers hockey op Rapid mogelijk maakt.

Lees meer

HISTORIE

De Gorinchemse hockeyclub is een echte familieclub opgericht in 1933 als kleine club op de uiterwaarden ter hoogte van Dalem.

Lees meer

CLUB VAN 100

Opgericht met als voornemen om door middel van bijdragen van een ieder die Rapid een warm hart toedraagt de vereniging te steunen!

Lees meer

SOCIAAL VEILIG HOCKEYKLIMAAT

Wat doet Rapid om iedereen, hockeyers en supporters met plezier de hockeysport te laten beleven?

Lees meer

Lid worden!

Interesse om te komen hockeyen? Kom gerust eens langs op een zaterdag of zondag om te kijken. Voor meer informatie [email protected]

 

HOCKEYSCHOOL

Voordat je beslist om te gaan hockeyen wil je het natuurlijk eerst een keer beleven, meld je aan bij de Rabobank Hockeyschool Rapid!

Lees meer

START NU MET HOCKEY

Leuk dat je komt hockeyen ! Je bent van harte welkom en wij verheugen ons op jouw komst. Ga hieronder verder voor het inschrijfformulier.

Lees meer

CONTRIBUTIE

Wat kost het om te gaan hockeyen? Ga hieronder verder voor de contributie bij Rapid.

Lees meer

REGLEMENT & STATUTEN

Voor het reglement en/of de statuten log in met je lidnummer en wachtwoord. En kijk vervolgens onder 'Club/Documenten'.

Lees meer

Hockey

 

Nieuws

Sponsoring

Veel gestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Arbitrage 1
 Clubhuis 3
 Lidmaatschap 6
 Rapid App/Website (LISA) 11
 Rapid Nieuws 1
 Sponsoring 1

Beste leden,

 

Zoals bij jullie allemaal inmiddels wel bekend is hebben wij met ingang van het seizoen 2020/2021 een nieuwe kledingleverancier. Rapid heeft een overeenkomst gesloten met Naked als producent van de kleding met Teamshop.nl als leverancier van alle kleding.

 

Dit betekent dat alle teams verplicht zijn om teamkleding van Naked aan te schaffen wanneer zij zich als één team namens Rapid willen aankleden. Wanneer hier ook nog sponsors bij betrokken zijn dan dient er overleg plaats te vinden met de sponsorcommissie. In het reglement op de website kun je de regels nalezen over de aanschaf van teamkleding. Lees hier!

 

Het wordt niet gewaardeerd wanneer teams zich dan niet aan de gemaakte afspraken houden. Dankzij onze sponsors doorstaat Rapid de Corona tijd goed zonder barinkomsten.

 

We rekenen op jullie medewerking.

 

Sportieve groet,

Bestuur en Sponsorcommissie GHC Rapid